Terug naar Recepten

Een must voor voedsel liefhebbers!

Gepofte aardappelen met rucola-kaas-saus
  • Waardeer dit recept

  • 30 Minuten

  • Makkelijk

  • Plakken

  • Aan favorieten toevoegen

Gepofte aardappelen met rucola-kaas-saus

Past bij:

4 porties

Past bij:

Lunch

Instructies:

Was aardappelen, kook ze in de huid, wikkel ze in aluminium folie en stop ze in een luchtdicht bakje. Snijd Leerdammer Original in dunne reepjes. Was de rucolasla. Schil en pers de knoflook en voeg bij de rucolasla met olie. Roer hierna de crème fraîche, geroosterde pijnboompitten en Leerdammer Original samen. Kruid met zout en peper naar smaak. Serveer deze dip met warme of koude gepofte aardappelen, naar wens.

Ingrediënten

  • 200g Leerdammer Original

  • 800g kleine aardappelen

  • 100g rucola sla

  • 1 knoflook teen

  • 5 eetlepels olijfolie

  • 50g geroosterde pijnboompitten

  • 200g crème fraîche

  • zout

  • vers gemalen peper.

1 Vergelijkbare Recepten

#GENIET