Terug naar Recepten

Indische snack!

Kaas sandwich met kip curry
  • Waardeer dit recept

  • 20 Minuten

  • Makkelijk

  • Plakken

  • Aan favorieten toevoegen

Kaas sandwich met kip curry

Past bij:

4 porties

Past bij:

Lunch

Instructies:

Was de lente-ui en snijd ze in ringetjes. Halveer de pepers en verwijder witte delen, was deze hierna. Was en droog de kippenborstfilets, snijd in lengte in reepjes en kruid met zout, peper en kerriepoeder naar smaak. Bak in olie tot ze goudbruin zijn. Smeer de mango chutney over 4 plakken brood; rol de Leerdammer Original in de lengte en voeg samen met de lente-ui, pepers en kippenborst op het brood en serveer.

Ingrediënten

  • 200g Leerdamer Original

  • 4 lenteuien

  • 1 gele en 1 rode peper

  • 400g kippenborst

  • zout

  • vers gemalen peper

  • kerriepoeder

  • 2 eetlepels kookolie

  • 4 plakken op-steen-gebakken brood

  • 2 theelepels mango chutney.

1 Vergelijkbare Recepten

  • Fruitige Kip Curry

    Fruitige Kip Curry

    40 Minuten

    Gemiddeld

#GENIET