In plaats van kippenborst filet kun je ook kleine kipstukjes gebruiken.
Geef een draai aan het recept!!4 porties
Maak de kippenborstfilet schoon, dep droog en snijd in dunne reepjes. Kruid met zout, peper en paprikapoeder en bak het in olie voor 5 tot 7 minuten. Was de rucola, dep de zongedroogde tomaten en snijd in stukjes. Verwarm hamburger broodjes in de oven en besmeer beide helften met veigenmosterd. Verspreid de rucola en zongedroogde tomaatjes op de onderste helft. Voeg kippenborstfilet toe en bedek met Leerdammer Belegen. Leg er nu de bovenkant van het broodje half bovenop en serveer!
150g Leerdammer Belegen
400g kippenborst filet
zout
vers gemalen peper
paprika
2 eetlepels groentenolie
50g rucola sla
60g zongedroogde tomaatjes in olie
4 hamburger broodjes
4 eetlepels vijgenmosterd.
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
In plaats van kippenborst filet kun je ook kleine kipstukjes gebruiken.
Geef een draai aan het recept!!