Terug naar Recepten

Een zoete en hartige lunch verrassing.

Noten en rozijnenbrood met een zoet en hartig beleg
  • Waardeer dit recept

  • 15 Minuten

  • Makkelijk

  • Plakken

  • Aan favorieten toevoegen

Noten en rozijnenbrood met een zoet en hartig beleg

Past bij:

4 porties

Past bij:

Ontbijt, Lunch

Instructies:

Snijd het noot- en rozijnenbrood in dikke plakken. Smeer hier de appelsiroop of stroop op. Rasp de appel en meng dit met wat citroensap zodat deze niet bruin kleurt. Leg de geraspte appel op het brood en bedek dit met plakken Leerdammer Original.

Ingrediënten

  • Noot- en rozijnenbrood

  • appel stroop

  • 1 appel

  • halve citroen

  • 6 plakken leerdammer Original; In plaats van noot- en rozijnenbrood kun je ook donker brood gebruiken.

#GENIET Geef een draai aan het recept!

Voeg wat versgemalen kaneel toe aan de appel of gebruik vijgensiroop in plaats van appelsiroop.

Geef een draai aan het recept!!

Hoe geniet jij? Deel jouw variatietip voor dit recept!

2 Vergelijkbare Recepten

#GENIET