Voor het vullen kunnen de tortillas eventueel worden opgewarmd in de oven.
Geef een draai aan het recept!!4 porties
Was ijsbergsla en snijd in stroken. Droog het graan. Was de komkommer en snijd in lengte alvorens het snijden ervan. Was de aardbeien en snijd ze in kwarten. Snijd Leerdammer Belegen in stroken. Meng alle ingrediënten van de dressing en kruid dit voor een pittige smaak. Vervorm de tortillas tot zakjes en zet ze vast met tandenstokers. Vul de 'zakjes' met de ingrediënten, schenk de dressing erover en serveer.
200g Leerdammer Belegen
1/2 krop ijsbergsla
1 klein blikje mais (425ml)
1/2 komkommer
200g aardbeien.
Voor de dressing: 200g crème fraîche
1 theeleper honing
1 theelepel mildpittige mosterd
2 eetlepels gehakte bieslok
zout
vers gemalen peper
8 tortillas
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
Voor het vullen kunnen de tortillas eventueel worden opgewarmd in de oven.
Geef een draai aan het recept!!