De wraps smaken extra goed als deze zijn opgewarmd in de magnetron voor 45 seconden.
Geef een draai aan het recept!!4 porties
Plaats de wraps naast elkaar. Meng de zure room met mosterd en kruiden, kruid dit met zout en peper en besmeer de wraps hiermee. Snijd Leerdammer Lightlife in reepjes. Was en halveer de tomaten, verwijder de zaadjes. Was en halveer ook de peper. Snijd nu de peper, tomaten en uien in blokjes. Verdeel het hart van de salade in bladeren. Was, droog en snijd deze bladeren in reepjes. Meng de kaas met alle salade ingrediënten, voeg balsamico azijn saus toe en kruid met zout en peper. Smeer dit mengsel op de wraps en rol ze op. Vouw de wraps nu op als een envelop op vetvrij papier, snijd diagonaal doormidden en serveer.
4 tortilla wraps; voor de mosterd-kruiden room: 2 eetlepels mildpittige mosterd
1 kuipje zure room (200g)
2 eetlepels kruidenmix (peterselie
bieslook
tijm
kervil)
zout
vers gemalen peper.
Voor de vulling: 160g Leerdammer Lightlife
2 tomaten
1 rode ui
1 kleine rode peper
1 klein hart van een salade
2 eetlepels balsamico azijn
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
De wraps smaken extra goed als deze zijn opgewarmd in de magnetron voor 45 seconden.
Geef een draai aan het recept!!