Terug naar Recepten

Rijk aan de buitenkant, lekker aan de binnenkant.

Gouden risotto
  • Waardeer dit recept

  • 45 Minuten

  • Moeilijk

  • Stukken

  • Aan favorieten toevoegen

Gouden risotto

Past bij:

4 porties

Past bij:

Diner

Instructies:

Laat de runderbouillon koken. Snijd en fruit de ui aan in een pan op laag vuur met wat boter. Rooster de rijst in het residu voor enkele minuten en voeg hierna twee flinke lepels runderbouillon toe. Laat dit opdrogen en voeg hierna opnieuw een lepel runderbouillon toe. Herhaal dit proces. Voeg op de helft de safraanstampers toe. Wanneer de rijst klaar is, neem van het vuur en voeg de resterende boter en geraspte Leerdammer kaas toe. Roer en laat dit koken voor enkele minuten voor het serveren!

Ingrediënten

  • 150g Leerdammer Original Single

  • 320g Caranaroli rijst

  • 1L rundvleesbouillon

  • 60g boter

  • 1 ui

  • 3 safraanstampers

3 Vergelijkbare Recepten

#GENIET