Terug naar Recepten

Spice it up!

Mexicaanse salade met Leerdammer
  • Waardeer dit recept

  • 15 Minuten

  • Makkelijk

  • Stukken

  • Aan favorieten toevoegen

Mexicaanse salade met Leerdammer

Past bij:

4 porties

Past bij:

Lunch, salad

Instructies:

Bak de kippenborst en hak dit in reepjes. Meng de kipreepjes met de uitgelekte mais en kruid met olijfolie, zout en peper. Hak de salade in stukjes en snijd de tomaten. Stamp een halve avocado (het vlees ervan) met gehakte sjalot, citroensap, zout en peper. Verdeel dit over vier verschillende bakjes en voeg in blokjes gesneden Leerdammer toe. Versier met tortilla chips en serveer met pittige avocadosaus.

Ingrediënten

  • 6 plakken Leerdammer Original

  • 200g kippenborst

  • 100g maïs

  • 1 avocado

  • 1 citroen

  • 1 kleine chili

  • 100g groene salade

  • 4 tomaten

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 zak tortilla chips

  • 1 sjalot.

2 Vergelijkbare Recepten

#GENIET