Kruid met oregano.
Geef een draai aan het recept!!Niet alle salades zijn hetzelfde..
4 porties
Schil de komkommer, verwijder de zaadlijst en snijd in repen. Was- en zout deze. Droog ze en meng met wat olie, knoflook, zout, azijn en yoghurt om een saus te krijgen. Zet dit apart in de koelkast. Snijd de aubergine in blokjes, bak het met wat olie tot het goud en knapperig is. Was en snijd de tomaten. Snijd Leerdammer Lightlife in kleine stukjes. Giet de aubergine in 4 soepborden; voeg de aubergine blokjes toe, de tomatenplakken, de olijven en de Lightlife plakken in reepjes gesneden. Geniet!
150g Leerdammer Lightlife
5 rijpe tomaten
12 olijven
2 eidooiers
1 komkommer
5 eetlepels witte yoghurt
1 teen knoflook
2 eetlepels olijfolie
snufje zout en peper
1 eetlepel azijn
1 rode ui
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
Kruid met oregano.
Geef een draai aan het recept!!