Terug naar Recepten

Een Franse klassieker.

Salade Nicoise
  • Waardeer dit recept

  • 30 Minuten

  • Makkelijk

  • Stukken

  • Aan favorieten toevoegen

Salade Nicoise

Past bij:

4 porties

Past bij:

Lunch, Diner, salad

Instructies:

Snijd Leerdammer in kleine stukjes. Snijd de aardappelen in stukken en de groene bonen in half. Was en snijd de tomaten, en snijd de gekookte eieren in plakken. Was en snijd de salade in reepjes. Was, droog en hak de peterselieblaadjes fijn. Meng het citroensap met olie en een beetje zout tot een sausje. Plaats deze ingrediënten nu chronologisch op elk bord. Kruid alle ingrediënten met de citroen en oliesaus en decoreer meer peterselie alvorens het serveren!

Ingrediënten

  • 120g Leerdammer Original

  • 200g aardappelen

  • 200g groene bonen

  • 4 tomaten

  • 120g ingelegde tonijn

  • 4 ansjovis filets

  • 2 eieren

  • 80ml olijfolie

  • 1 eetlepel citroensap

  • snufje zout en peper

#GENIET Geef een draai aan het recept!

Voeg wat groene salade toe voor extra frisheid.

Geef een draai aan het recept!!

Hoe geniet jij? Deel jouw variatietip voor dit recept!

3 Vergelijkbare Recepten

#GENIET