Voeg wat groene salade toe voor extra frisheid.
Geef een draai aan het recept!!4 porties
Snijd Leerdammer in kleine stukjes. Snijd de aardappelen in stukken en de groene bonen in half. Was en snijd de tomaten, en snijd de gekookte eieren in plakken. Was en snijd de salade in reepjes. Was, droog en hak de peterselieblaadjes fijn. Meng het citroensap met olie en een beetje zout tot een sausje. Plaats deze ingrediënten nu chronologisch op elk bord. Kruid alle ingrediënten met de citroen en oliesaus en decoreer meer peterselie alvorens het serveren!
120g Leerdammer Original
200g aardappelen
200g groene bonen
4 tomaten
120g ingelegde tonijn
4 ansjovis filets
2 eieren
80ml olijfolie
1 eetlepel citroensap
snufje zout en peper
Boodschappenlijstje per e-mail verzenden
Voeg wat groene salade toe voor extra frisheid.
Geef een draai aan het recept!!